Potatismos

Ligger här i min säng å gör så lite som möjligt. Inte känt mig så pigg i helgen, och inte idag heller. Känns som feber. Feber var ordet. Men jag kan ju inte vara borta i veckan eftersoem det är turnévecka, eller jag kan, men det känns inte så roligt! Så jag har legat här och sett film och druckit cola. Får hoppas att jag blir lite bättre, känns ju inte så lockande att gå omkring trött och jävlig hela veckan. He bli no bra, bara man schluut å kröjm!
Men om jag vill fortsätta kröjma (gnälla på pitemålet) så kan jag ju följa Euskefeurats ordspråk: "he gär åller för seint å giva opp"
Går inte att lägga in filmer av nån anledning, men kolla http://www.youtube.com/watch?v=tmNKoMHH2CQ - Piteås stolthet oja!
Hadebra!
"Dude she just called you a Swede, OHH HEELL NOOO!!, HOLD MY KÖTTBULLE AND POTATISMOS AND BRUNSÅS AND LINGONSYLT!!"

Från Och Med Du

Tjehena!
Känns rätt så bra med att slippa alla lektioner i veckan, eftersom vi ska ut på turné i kommunen med klassen+dansklassen! Varit och repat idag på skolan, måste säga att alla låtar låter riktigt bra, bara lite små detaljer som fattas fortfarande. Imorgon blir det rep på förmiddagen, sedan efter lunch bär det av till första skolan, då smäller det! En spelning imorgon, två stycken tisdag, onsdag, torsdag och tre stycken fredag. Chill! Fast helt utan plugg blir jag inte, måste göra lite på en so-inlämning.
Varit med min bäjbi i helgen förresten, mys!
Får se hur mycket jag bloggar under veckan, lär vara gode sliten efter allting. Vi höres!
4 månader i fredags, du är bäst!

Biff

Jag och Arvid for på gymmet efter skolan, fett skönt att få träna lite.
Sitter å kollar på tv och ska plugga, svenskaprov imorgon och engelskaförhör, yeah! Nästa vecka åker våran klass tillsammans med dansarna på turné för att spela för alla 6or i kommunen, alltså ska vi inte ha några vanliga lektioner den veckan, awesome! På fredag avslutar vi med att spela för både 6orna på våran skola och resten av skolan.
Blir inte att blogga ofta nu alltså märker jag.. Får bättra mej!
hOJJJ

Oj oj oj

Känns som att jag har glömt bort bloggen efter den där 30 dagars historian. Kom hem för ett tag sen, slutade tidigt. Satt mig och pluggade, slog på datorn för jag måste använda den för att plugga lite mer, gick in på facebook och bloggen och kom på att jag skulle plugga. Men skulle bara skriva så ni vet att jag lever.
Har mycket nu, No prov imorn och Engelska förhör, sen spanska till på fredag och HK till på måndag. Sen som pricken över i:et så håller vi på för fullt med våran årskurs 6 turné som vi ska ha nästnästa vecka, så det tar ju upp lite tid också. Men bara att kämpa, om man vill komma dit man vill, vilket dom flesta vill, tror jag?!
Hoooooej!
hon där är bäst!

Pluggiluggi

Efter skolan drog jag och Oscar å flåde nalta på sunes, å Nisse och Klara följde med. Längesen jag å Oscar flådade på riktigt, men tur man får ta igen sig lite!
For hem, har pluggat lite och nu tänkte jag plugga lite musik, eftersom att det faktiskt behövs! Kunde ändå engelskan & spanskan rätt så bra.
HoJ!

Back to school

Ser att jag inte har hunnit blogga på en vecka, beror dels på att jag har varit borta under lovet och på att jag inte har haft tid när jag har vart hemma, helt enkelt! Skolan har börjat om igen, kul att träffa alla och så men det känns inte så lockande att måsta jobba och slita. Fast jag får väl hoppas att jag blir nöjd med betygen och allt i slutändan, lär nog inse att det är värt att kämpa för det.
Tänkte bara slänga in ett inlägg så ni folk ser att jag lever. Nu ska jag sätta mig och plugga lite engelska & spanska, tror iallafall att det var det enda jag hade?! Vi hörs!

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Det var mycket ögonblick att skriva om, och det var ju tråkigt. Jag vet inte vad jag ska skriva om, så jag antar att jag också är rätt så tråkig då!
Aja, får se hur mycket bloggande det blir resten av veckan eftersom att jag ska bort, men stay updated!

Just one time

Sitter och dunkar Petters nyaste låt med September, sjukt fet! Funderar på att beställa hem nåt album med han, men får väl se. Suttit och plinkat på gitarren och tog fram min gamla, känns verkligen vilken skillnad det är, höhö. Ska och träna lite om ett tag, känns som att det behövs efter ett typ.. Flådigt lov?
Snackade med Mike igår och vi började snacka om att spela in något, får hoppas att det blir av!
Får se om jag skriver nåt mer idag, stay updated!
bild från förra vintern!

Dag 29 – Mina ambitioner

Som jag har förstått ordet ambition är det vad man vill uppnå? Ungefär.. Jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med eller så, men helst nåt med musik.
Finns väl inte mer att skriva, imorgon är det sista dagen att skriva om!

Hjärteblod

Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag inte hunnit blogga idag, sorry! Caroline sov här inatt, och vi två är jävligt bra på att sova, så jag tror vi vaknade efter 12 nån gång, om jag inte minns fel? Sega är vi också så vi gick och åt frukost ett tag senare!
Hon for härifrån vid 4 tiden, och då käkade jag och min far. Sen for jag å fadern till min syster och såg hockey på tv. Dessvärre vart det förlust för Skellefteå på straffar, förbannat surt att inte leda serien nåt mer!
Nytt år, och ny vecka imorgon. Blir väl att göra så lite som möjligt, eftersom det är lov. Har tänkt att jag ska träna lite tennis nån dag i veckan också men vi får väl se hur det blir med det.
Vad gör alla nu när det är lov? Kommentera! :)

Dag 28 – Det här saknar jag

Har inte hunnit blogga idag, hoppas ni förlåter mig!
Jag saknar ingenting, varken som har hänt förr eller som jag inte har. Jag är väldigt nöjd med mitt liv, och tänker inte på förut och ångrar saker osv. Har inte nåt särskilt som jag saknar heller.
Så är läget!

Dag 27 – Min favoritplats

Jadu, vet inte om det räknas som en plats, eftersom att det kan vara lite vart som helst, men jag trivs väldigt bra på scenen!
Finns inte nå mer att skriva om det, men ja. Hoj!

RSS 2.0