Beatmaking

Sitter och spelar på ett beat, som jag har gjort till en text, eller gjorde jag texten till beatet? Hur var det nu..

Hur som helst så blir jag aldrig nöjd, eftersom jag började med att göra beats i somras.. Vet inte om jag vågar släppa nåt som jag har gjort 100% själv när jag inte hållt på med det så länge, kommer bara på mer och mer saker att fixa till för varje gång jag lyssnar igenom. Inte det lättaste programmet jag arbetar med heller så det är inte så bara! Dock känns det ju coolare att säga att man har gjort allting själv än att man kickar på nån snubbe som sitter och lägger ut beatsen på internet för han inte har nåt bättre för sig..
Men jag försöker iallafall, och ska även spela in massa covers att bränna ut på en skiva och ge till släkt och vänner, däremot så tror jag inte att jag kommer lägga ut nåt av det på internet, men man ska aldrig säga aldrig.
Varit och sett Cornelis filmen med pappa idag, och den var bra, enligt mig, eftersom jag diggar Cornelis och vad han lyckas göra med svenska språket, imponerande!
I torsdags var jag ju och såg Idol-genrepet och det var kul att se också, men särskilt den här snubben nedanför, om inte han var med vet jag inte hur intressant det där programmet skulle vara egentligen!
Ha det gött och njut av sången!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0