Söndag

Den här söndagen vart som jag trodde i morse, precis som alla andra söndagar. Fick vakna upp bredvid världens bästa, och det är ju nice. Sen när hon har farit hem, är det av nån anledning som att datorn drar dit mig och jag blir sittande. Och ah, här sitter jag! Fast jag klagar inte, det är ju trevligt. Och imorn är det måndag, sista dagen med lektioner för den här terminen. Till och med fotbollscup på skolan, dock ska jag inte vara med, eftersom jag är den mest osportsliga i den här stan, eller nåt sånt :) fast jag ska vara coach eller nåt liknande för våran klass lag, och om nån skulle få ajaj så ska jag hoppa in.

Tisdag så är det skattjakt, har aldrig varit med på någon sån tidigare så det blir kul. Ska iallafall ta med mig datorn och sitta och ta reda på information om saker, man ska svara på massa frågor och liknande. Sen ska klassen även sova på skolan tisdag - onsdag, vet dock inte om det blir så mycket sova när man har hela skolan för sig själv, det vart det inte sist iallafall, tycker lite synd om föräldrarna som ska sova med oss, men ger man sig in i leken så får man leken tåla! Nej men ärligt, så hemska är vi inte.
Ska bjuda på några bilder också, som är från ganska precis ett år sen, höstlovet förra året! Jag och Mike skulle spela i Luleå på ett hiphop-jam så vi var med varandra hela veckan, både i Piteå, Boden, och en dag i Luleå och repade och fotade och hade oss. Vi spelade även in en liten dokumentärfilm, dom jag råkade radera från kameran, smidigt. Saknar det som fan, skulle lätt vela göra sånt på heltid, stå inför publik och framföra sina egna verk, osv! Well nu ska jag sluta tjata, här kommer lite old pics.
Synd att man inte har lika mycket tid till hiphopen nu som då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0