Dag 1 – Presentera mig själv

Jahapps, Filip heter jag, är 14 år och bor i Piteå långt åt h-vete i norra Sverige. Mitt största intresse är musik, har alltid vart och kommer alltid att vara. Jag går musikklass på Christinaskolan, där mitt huvudinstrument är sång och mitt biinstrument är piano. Jag ångrar inte en sekund att jag sökte dit, för det är hur kul som helst att få göra det man tycker är kul, och få göra det mer än man egentligen skulle få.
Min familj skulle man väl berätta om senare, men jag bor iallafall med min mamma och min pappa, och har två stycken äldre syskon. När jag var 11 år (rätta mig om jag har fel) så skrev jag min första hiphop-text. Jag vill väl inte skryta om den, för bra var den ju inte. Men jag har fortsatt med dig, och skriver då och då. I februari 2008 köpte jag studiogrejor och spelade in. Många har hatat min musik, men även många som gillar den. Nu för tiden håller jag inte på lika mycket med hiphop eftersom jag har fullt upp med skolan och spelar många andra stilar.
Mina kompisar skulle nog beskriva mig som att jag är.. Hm vet inte, svårt att vara tyst, dålig humor, kiss & bajs-åldern, och så vidare!
Får se hur det går med att hålla igång hejn med 30 dagar.. Är ju lite efter också, men får kämpa på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0