Dag 26 – Mina rädslor

Okej, time for dödsdomen, eller nåt. Nämen ärligt, sanningen är att jag är sjukt jävla rädd för fiskar, eller typ sjöar och hav överhuvudtaget. Tycker det är grymt äckligt att bada i hav å sjöar. Jag kan hoppa i och doppa mig, men sen går jag helst upp, är rädd att nånting ska nudda mig, och om man inte nuddar botten och jag känner nåt i vattnet så äre panik som gäller! Klarar kort sagt knappt av att bada i öppna vatten, men pool går bra! Har alltid vart rädd för det osv, men har kommit på att jag verkligen äre nu på senaste tiden. Och om jag inte behöver äta fisk, så står jag helst över det också, tycker inte om det bara..
Känns manligt, men så äre.
Ser ni inte hur äckliga dom här varelserna är?!

Underbar

Måste bara lägga upp den, så sjukt bra låt. Var rysningar och hela kittet när jag hörde den!


Aldrig för sent att ge opp

Varit och sett Euskefeurat live ikväll, så sjukt bra dom är, och man blir ju nästan lite stolt att dom är från Piteå. Deras texter är grymma, och deras skämt i mellansnacket är ju inte att leka med heller. Man får sig en liten tankeställare också, eftersom att dom skildrar ganska mycket om hur vi norrlänningar är. Vi tar saker och ting ganska lugnt, mellan folk söderut oftast stressar lite mer, ungefär. Grymt var det iallafall!

Gammal film, men så sjukt skön låt på pitebondska!

Down with the sickness

Ska snart käka, har chillat på som vanligt idag å inte gjort speciellt mycket. Har varit ner på stan en stund och träffat Caroline, och imorgon ska vi till Arvid för att fira nyår, blir att käka middag osv där med han och hans brud, blir säkert asnice!
Har inga roliga bilder, så ni får ha det göttt ;>

Dag 25 – En första

Jadu, på denna vet jag inte vad jag ska skriva faktiskt. En första vadå? Kan ju säga så, att det här är den första gången som jag inte vet vad jag ska skriva på den här 30 dagars saken :)

Såhär är det att vara norrlänning

Vet att den är gammal, men fortfarande jävligt bra, haha!
Så här är det att vara norrlänning:

+15
Det blir inte varmare än så här i Norrland, så vi börjar här; 
När det är +15 tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor och 
handskar. 

Norrlänningen solar. 


+10
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. 

Norrlänningen planterar blommor i trädgården. 

+5
Malmöbornas bilar vägrar att starta. 

Norrlänningen cruisar i en Volvo 240. 

+- 0
Destillerat vatten fryser. 

Vattnet i Torneälven blir lite tjockare. 

-5
Folk i Skåne håller på att förfrysa. 

Norrlänningen grillar den sista korven före vintern. 

-10
Upplänningen sätter på värmen i sina hus. 

Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja. 

-20
Stockholmarna flyr till Mallorca. 

Norrlänningen slutar fira midsommar. 

-30
Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta. 

Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus. 

-40
Stockholm krackelerar sönder i kylan. 

Norrlänningen köar vid den lokala hembrännaren. 

-50
Isbjörnarna börjar evakuera nordpolen. 

F21 senarelägger sin vinteröverlevnadskurs i väntan på bättre 
vinterväder. 

-60
Torneälven förfryser. 

Norrlänningen hyr video och stannar inne. 

-70
Den falske norrlänningen flyttar söderut. 

Norrlänningen blir frustrerad eftersom det inte går att lagra 
brännvinet utomhus. 
F21 drar ut på vinteröverlevnadskurs. 

-183
Microfibrerna i maten överlever inte. 

Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer är kalla. 

-273
All atombaserad rörelse stannar. 

Norrlänningarna börjar säga till varandra "helvete, vad kallt det känns 
ute i dag". 

-300
Helvetet fryser till is. 

Norrlänningarna är ensamma.

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Det enda jag kan komma på som får mig att gråta, är att se andra människor gråta. Kommer inte på nåt annat, klart man kan bli ledsen ibland osvosv, men det är ju ändå naturligt?
HEHE

Godernatt

Ser att jag borde sova nu, har inte varit så pigg trots att jag har sovit den senaste tiden, så ja.
Godnatt allesammans!

Svar på kommentar

Svar: På acusticum :)

En fattig trubadur

Sitter och lyssnar på Cornelis, haha. Han har riktigt bra texter, jag lovar. Lyssna på dom så får ni se själva!
Annars har jag väl suttit här mest hela dagen, så går det om man har lov. Sitter även och knåpar ihop en trubadur-lista på spotify, har tänkt försöka få lite spelningar på nån pub, eller på nån födelsedagsfest eller något, vad som helst. Bara höra av er om ni vill ha det till ett billigt pris, eftersom jag fortfarande är under upplärning! På torsdag blir det att fara och se Euskefeurat live, blir galet kul att få höra lite riktig musik på, för det mesta, pitebondska.
gammal bild!

Booring

Finns ju inget att göra när det är lov, fast jag klagar inte, det är ju skönt att slippa vara i skolan. Sitter och lyssnar på musik, har spelat några trudilutter på ny gitarren som jag fick i julklapp.

Tänkte bjuda på en skön låt också!

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Ni som läser min blogg, eller känner mig, vet ju att jag har ett stort intresse för musik. Och ja, när jag är sur/ledsen/upprörd osv så brukar jag sätta mig och antingen spela eller skriva, det är grymt avkopplande och man får ut känslorna på alla sätt. Fast det är klart, jag spelar ju även när jag inte mår dåligt, haha =)

Mina vänner och min flickvän får mig också att må bra, det får jag inte glömma! :)
Jesper - Jag - Lovisa
Detta är dock det roligaste och bästa jag vet!

Dag 22 – Det här upprör mig

Heheh, jag har ganska lätt att bli upprörd. Det behöver inte vara nått stort, kan vara att datorn laggar eller så, då blir jag sjukt stressad och kan börja hyperventilera typ.. Inte bara av datorn, kan vara av vad som helst som gör mig stressad.
Nu vet ni det också, ueah!

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Är det jag eller är det tredje gången jag skriver om ett ögonblick? Aja, iallafall så kommer jag att tänka på när jag och Mike hade en spelning på en ungdomsgård Boden, vi var förband till Labra Lege. Det var rätt så mycket folk, och jag tycker att det kändes väldigt coolt att dom flesta som var där sjöng med i våra låtar, och kunde dom.
Det var niiice!
Kekke från Labra, Jag, Mike nånstans bakom mig, David från Labra och Henka från Labra, på den spelningen!

Dag 20 – Den här månaden

Kall är väl ordet som bäst skulle förklara månaden. Men det har vart en bra månad, mycket har hänt. Vet inte vad jag ska säga mera, finns inte så mycket. Utom att på tisdag har jag 3 månader med min underbara! :)

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag är en sån som inte brukar tänka så mycket bakåt, och inte så mycket framåt heller utan försöker leva i nuet. Visst finns det ju saker som jag ångrar men jag försöker inte tänka så mycket på det.
Nu vet ni det! =)

Jul, jul strålande jul

Har varit hos Caroline ett tag ikväll, sen kom pappa och hämtade mig och vi for till min syster och drack lite glögg och fikade lite. Har inte haft så mycket julstämning, men fick det nu faktiskt. Är väl inte lika brydd om julen och det som förut, men nog äre väl trevligt.
Vet inte vad jag ska skriva men, vi hörs väl imorgon!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Hittils, så är min födelsedag förra året, när jag fyllde 14. Det var samtidigt som vi hade musikalen, och det var riktigt grymt att så på scenen med en hel orkester, en hel kör och dansare bakom sig, på sin födelsedag!

Purjolök

HAHA, satt och kollade på Prendels videos på YouTube, tror inte jag har suttit för mig själv och asgarvat så mycket förr.. känsliga tittare varnas efter 2 minuter hahaha :D

Vinst och betyg

Vet inte om jag har skrivit det, men igår hade vi ju skattjakt på skolan. Och gissa vilken klass av alla klasser som vann skiten? Jo, 8c såklart! Hade inte förväntat mig det, men ah, tydligen. Vi vann iallafall en lunch med klassen på en valfri restaurang i stan, ändå ändå.
Fick även mina första betyg idag. Visste vad jag skulle få i dom flesta ämnena men inte i andra. Känner mig ganska nöjd ändå, på vissa delar men även känner jag mig lite besviken. Vissa ämnen har jag pluggat hur mkt som helst på, och ändå har jag inte fått så bra resultat på proven. Men ska verkligen försöka nästa år, hehe.
Skönt att slippa allt plugg och ha lov, men det blir ändå alltid drygt på loven, finns ingenting att göra. Hoppas på att få spendera mycket tid med min Caroline!
Ahmen vi säger så då, hoj!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj, det här var verkligen en svår sak att skriva om.. Jag har varit med om många roliga saker ju. Men nånting som jag kommer ihåg, var när jag fick brevet om att jag hade kommit in i musikklass. Det var en grymt härlig känsla, och jag kommer ihåg hur glad jag vart. Jag ångrar inte en sekund att jag sökte, för det är så grymt kul!
Finns säkert ännu mer, men jag kommer inte på nånting just nu, sorry!

Övernattning på skolan!

Ska snart ge mig iväg till skolan, där jag ska spendera natten med min klass. Vet inte om det blir så mkt sömn, för det blev det inte sist. Fast jag känner mig rätt så slut, men jag får väl hoppas att jag inte somnar för jag har hört ordet "spritpennor" några gånger under dagen, så ja, hoppas på att hålla mig vaken.

Grymt skönt med lov imorgon, en prisutdelning på spöktunneln och fotbollscupen, och sen får vi betygen sen slutar vi. Härligt!
Sitter och spelar detta på hög volym nu, är ensam hemma så man måste ju unna sig.

Dag 16 - Min första kyss

Första gången jag kysste/pussade nån var väl nån gång säkert i 6års eller nåt sånt, garanterat ryska posten. Men första gången med nån jag var ihop med som jag kommer ihåg var med Caroline, när jag gick femman. Gulligt!

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har inga direkta drömmar som jag vill leva upp till, det är väl isåfall att jag skulle vilja flytta från den här stan efter 9an och fortsätta plugga musik. Helst till Stockholm, vet ett gymnasium där som lockar. Skulle nog inte vara samma sak att gå estet här i Piteå, känns som att man kommer att ha mera motivation ifall man flyttar!
Så det är väl mina drömmar än så länge, sen får man väl ta det som det kommer :)

Söndag

Den här söndagen vart som jag trodde i morse, precis som alla andra söndagar. Fick vakna upp bredvid världens bästa, och det är ju nice. Sen när hon har farit hem, är det av nån anledning som att datorn drar dit mig och jag blir sittande. Och ah, här sitter jag! Fast jag klagar inte, det är ju trevligt. Och imorn är det måndag, sista dagen med lektioner för den här terminen. Till och med fotbollscup på skolan, dock ska jag inte vara med, eftersom jag är den mest osportsliga i den här stan, eller nåt sånt :) fast jag ska vara coach eller nåt liknande för våran klass lag, och om nån skulle få ajaj så ska jag hoppa in.

Tisdag så är det skattjakt, har aldrig varit med på någon sån tidigare så det blir kul. Ska iallafall ta med mig datorn och sitta och ta reda på information om saker, man ska svara på massa frågor och liknande. Sen ska klassen även sova på skolan tisdag - onsdag, vet dock inte om det blir så mycket sova när man har hela skolan för sig själv, det vart det inte sist iallafall, tycker lite synd om föräldrarna som ska sova med oss, men ger man sig in i leken så får man leken tåla! Nej men ärligt, så hemska är vi inte.
Ska bjuda på några bilder också, som är från ganska precis ett år sen, höstlovet förra året! Jag och Mike skulle spela i Luleå på ett hiphop-jam så vi var med varandra hela veckan, både i Piteå, Boden, och en dag i Luleå och repade och fotade och hade oss. Vi spelade även in en liten dokumentärfilm, dom jag råkade radera från kameran, smidigt. Saknar det som fan, skulle lätt vela göra sånt på heltid, stå inför publik och framföra sina egna verk, osv! Well nu ska jag sluta tjata, här kommer lite old pics.
Synd att man inte har lika mycket tid till hiphopen nu som då!

Kul sak

4 TV-program jag ser:
1. Så mycket bättre (dock slutat)
2. Idol (dock slutat)

3. South park

4. Simpsons


4 saker jag gjort idag:
1. Ätit frukost
2. Duschat
3. Vart med Carro
4. Sjungit

4. saker jag längtar efter:
1. Att köra skåjter
2. Åka bräda
3. Öhm, ingen aning

4. heh

4 saker på önskelistan:
1. Styrhöjare till skotern
2. 7mm töjning och 7mm tunnel
3. Fender CD-140SCE (ny gitarr, hehehe)
4. Nå coola t-shirts

jag utmanar:
1. Om he jär nån som ork..


Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Kul, jag har på mig en vit t-shirt och mjukisbyxor, väldigt fint :)
Sitter med min bäjb och typ gör inte nå, dunkar musik ungefär. Får se vad som händer idag, blir väl att sitta å dryga elr nå =) hoj

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har väl varit ungefär som alla andra veckor brukar vara. Plugg, ungefär, inte så mycket mer. Har varit två prov också, eftersom det är sista veckan med ämnen innan lovet. Nästa vecka äre bara måndag vi har lektioner, sen har vi massa kuligt och får även betygen på onsdag, typ scary.. aja nu vet ni
hoooj!

Dag 12 – I min handväska

Hm, jag har inte ens en handväska..
Men i min ryggsäck så finns det väl olika, beroende på vart jag ska. Oftast finns det halstabletter, nässpray, skolböcker och noter! Tråkigt inlägg, jag vet men sanningen svider, eller nåt sånt :)

Dag 11 – Mina syskon

Jag har två syskon, båda är äldre. Min storasyster var 15 när jag föddes, och min brorsa var 19, om jag har räknat rätt. Min syster bodde hemma under de första åren i mitt liv, men jag har inget minne av att någon av dom har bott hemma. Mina syskon har samma föräldrar, däremot har jag och mina syskon bara samma pappa. Min bror, Fredrik, har två barn som är 5 och 3 år, tror jag? Tiden går så fort så man hinner inte riktigt med.. Min syster, Frida har ett barn som är 4.
Vet inte vad jag ska skriva mer, vill inte vara allt för personlig på bloggen heller, men, nu vet ni lite iallafall! =)

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Hann inte blogga igår, höhhö tyvärr, så slänger in både dagens och gårdagens.
Igår hade jag iallafall på mig en t-shirt från shirt store och ett par jeans ifrån topstreetwear.
inte så bra bild men, t-shirten iaf =)

Dag 9 – Min tro

Sorry för sen update, har pluggat när jag kom hem och sen vart det att fara å träna, så jag har inte hunnit!
Men min tro, ja, vad ska man säga. Jag är nog den minst troende i hela världen eller något sånt. Nä men helt ärligt, jag tror inte på nånting. Jag har funderat på om jag tror på nåt, fast inte vet vad? Men det stämmer inte heller, jag tror inte att det finns någon högre makt som styr allting som händer eller något sånt. Slumpen är väl isåfall det jag tror på, eller något sånt.
Jag har absolut ingenting emot dom som tror, jag tycker att det är helt okej. Men i mitt huvud känns det bara onödigt att tro på något som (KANSKE) hände för över 2000 år sen, och om det hände, varför ska man tro på det nu, det spelar väl ingen roll? Men som sagt har jag inget emot dom som tror, jag har många kompisar som gör det och sånt!
Nu vet ni det, hoppas på bättre uppdatering imorgon :)

Make me bad

Sitter och snackar med min bäjbi på msn, lyssnar på Korn och kollar på epor..

Skulle vara så grymt skönt, efter att ha gått och cyklat i alla dessa år. Synd bara att jag inte är 15, men när jag blir det, då smäller det! Hoppas jag, om min personliga bank (mor&far) är villiga på att ställa upp och sponsra lite, eller ganska mycket. Har inga planer på moppe, för jag tycker att det är typ fult? Eller inte fult, men jag tycker det skulle vara mer nice med epa!

Dag 8 – Ett ögonblick

Jag vet inte riktigt vad man ska skriva här, men om jag får gissa så ska man väl skriva ett ögonblick som man kommer ihåg.
Det jag kommer att tänka på, är musikalen som alla musik- och dansklasser gjorde förra året i Mars. Det var grymt kul, och mäktigt! Jag och tre stycken andra fick agera Abba och sjunga "Does your mother know", och det var coolt! En hel orkester bakom sig, och dansare. Att det var på min födelsedag gör ju saken inte sämre heller! Det andra som vi gjorde var ju också kul, men detta var ju såklart det roligaste, att få stå i rampljuset, galet kul.
där nånstans långt ut i kanten är jag!

Won't back down

Sitter och dunkar Eminem, och klickar runt på datorn, typ. Vart och hjälpt några med en hemsida, som jag har skött förut men verkar som att dem ska göra det själv nu, lika bra ändå för det verkar inte fungera på min dator.. Eller det funkar, men, jag ids inte ta tag i hur om dom nu ska sköta det? Ni hajjar.
Funderar på en tidig kväll ikväll, måste upp lite tidigare imorgon eftersom vi ska och lussa med klassen för att tjäna in lite pengar, sen ska vi sjunga i kyrkan inför hela skolan, och sen tjäna in lite mer cashilushi.
Satt och såg Så Mycket Bättre reprisen, och jag tycker att det är grymt bra att dom har tagit med Petter, så att han får representera hiphop-sverige och visa att hiphop inte bara är knark och slagsmål, eftersom att han är en helt vanlig svensson, som håller på med hiphop och rap. Såatt, så äre!
Från det ena till det andra, så var konserten med Steelwing, Raubtier och Sabaton sjukt bra! Vet inte om jag redan har skrivit det, men det skadar ju inte att skriva det igen.. Typ. Var värt pengarna iallafall! Här kommer en skönig låt.

Dag 7 – Min bästa vän

Jag har väldigt många bra vänner, men den som står mig allra närmast och vet mest om mig är Amanda Lantto.
Vi lärde känna varandra för fem (?) år sen, och sen dess har vi alltid stått varandra nära. När jag tänker efter så är vi inte så jättelika i sättet, egentligen. Det enda lika är väl att vi bryr oss, och att vi alltid finns där för varandra! Vi träffades i Byske, på Byske Havsbad, på Barnklubben till och med! Eftersom hon bor i Kiruna och jag i Piteå så träffas vi inte för ofta, senast var i somras. Som tur är finns ju telefon och internet, hehe. Oftast så umgås vi ju bara på somrarna, trots att min familj inte är i Byske på somrarna något mer. Vi träffas på vintern ibland också, önskar bara att det var oftare! Det roliga är att vi aldrig har bråkat, alltså bråkat på riktigt, typ skrikit åt varandra osv. Klart att vi har "diskuterat" och varit oense, men det löser sig ju ofta på några minuter.
Är sjukt glad att jag har dig vännen!
Mikaela - Johan - Jag - Amanda!

Dag 6 – Min dag

Eftersom det är på morgonen kanske det inte är så smart att skriva om det här nu, men jag gör det, för annars lär jag inte komma ihåg det! Vaknade vid 10, och sen dess har jag inte gjort nånting som är intressant egentligen. Ska vara med Caroline idag, vet dock inte när eller var, men det brukar lösa sig! Måste även fixa pengar till telefonen, är helt pank på den fronten.
Hoppas alla andra får en bra dag iaf, eller nåt sånt :)

Tagga inför ikväll!

Sitter och lyssnar på Raubtier och taggar inför ikväll. Blir att se Steelwing, Raubtier och Sabaton i A-hallen. Var inte tänkt att jag skulle dit, men några i klassen skulle så då bokade jag biljetter för nån dag sen, blir asnice!
Eftersom A-hallen ligger i samma byggnad med våran skola har vi vart å kollat när dom har byggt scenen och allt sånt där idag, och när vi skulle till idrotten såg vi ingen mindre än Pär Hulkoff, sångaren i Raubtier! Vi gick fram och frågade om vi fick ta kort med han, och självklart så fick vi det. Han var grymt cool, och frågade om vi skulle och se dem ikv osv.
Coola killar alltså!

Dag 5 – Vad är kärlek

Så jobbig sak att skriva om, det är så mycket. Vänskap, och kärlek till nån man tycker om, eller sina föräldrar eller syskon. Kort och gott skulle jag väl säga att kärlek är när man älskar någon. För man behöver faktiskt inte vara kär i någon för att älska någon. Hehe, tråkigt, jag vet.. Men sant!

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Jasi, maten idag har varit ganska enformig.. Det var fisk i skolan, och olyckligt nog så äter jag inte fisk, så då vart det till Ica för att köpa en Billys, och fort som fan tillbaka till skolan för att värma eftersom vi hade kort lunch. När jag kom hem så ser jag att min mamma har gjort pizza, så pizza x2 har det blivit idag..

Men inte gör det nånting =D

Plugg

Sitter och skriver på min SO-uppsats, dricker cola och käkar blåa fiskar, heheh.
Tänkte bara skriva så ni vet att jag lever, ska försöka komma ihåg 30 dagar grejen imorgon! Tipsa gärna fler om min blogg! Ha det bra =)

Dag 3 – Mina föräldrar

Har inga bilder på mina föräldrar, men jag hoppas att det går bra ändå!
Mamma är en kvinna i sina bästa år, eller något sånt. Jag och hon är ganska lika varandra i sättet, (och i utseendet, enligt vissa) och det gör att vi börjar tjafsa om saker och ting väldigt ofta, men vad gör det, hon är ju ändå min mamma, heheh!
Pappa är väl då, till skillnad från mamma en man i sina bästa år. Han har uppmuntrat mig väldigt mycket när det gäller musiken, och skjutsat och hämtat mig från spelningar, köpt instrument åt mig och tittat på uppträdanden!
Vet inte vad jag ska skriva mer, mamma och pappa rules helt enkelt!

Dag 2 – Min första kärlek

Det här är ganska kul tycker jag, hehehe.. När jag gick i femman så, eller äh, jag kommer inte riktigt ihåg hur vi vart tillsammans, men om jag får gissa så tror jag att det var nån "får jag chans på dig- lapp" eller något i den stilen. Min första kärlek var iallafall Caroline Persson. Vi var tillsammans när jag gick i femman och hon i fyran, och vi var tillsammans ganska länge då, och ganska många gånger, haha! Har sett bilder på oss från det, och rätt söta var vi ju, haha... Det roliga i det hela är att jag och Carro är tillsammans nu, igen eller vad man ska säga. Min första kärlek för andra gången!
Hon är bäst, så är det bara :)

Dag 1 – Presentera mig själv

Jahapps, Filip heter jag, är 14 år och bor i Piteå långt åt h-vete i norra Sverige. Mitt största intresse är musik, har alltid vart och kommer alltid att vara. Jag går musikklass på Christinaskolan, där mitt huvudinstrument är sång och mitt biinstrument är piano. Jag ångrar inte en sekund att jag sökte dit, för det är hur kul som helst att få göra det man tycker är kul, och få göra det mer än man egentligen skulle få.
Min familj skulle man väl berätta om senare, men jag bor iallafall med min mamma och min pappa, och har två stycken äldre syskon. När jag var 11 år (rätta mig om jag har fel) så skrev jag min första hiphop-text. Jag vill väl inte skryta om den, för bra var den ju inte. Men jag har fortsatt med dig, och skriver då och då. I februari 2008 köpte jag studiogrejor och spelade in. Många har hatat min musik, men även många som gillar den. Nu för tiden håller jag inte på lika mycket med hiphop eftersom jag har fullt upp med skolan och spelar många andra stilar.
Mina kompisar skulle nog beskriva mig som att jag är.. Hm vet inte, svårt att vara tyst, dålig humor, kiss & bajs-åldern, och så vidare!
Får se hur det går med att hålla igång hejn med 30 dagar.. Är ju lite efter också, men får kämpa på!

30 dagar

har sett att många gör det här på sin blogg, får se om jag kommer ihåg att göra det varje dag, kan säkert bli trevligt, eller nåt sånt.. haha!
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Sjuk

Okej, förstår att ingen jävel läser min blogg när jag aldrig bloggar..

Som ni kanske ser på rubriken så är jag sjuk, sitter och knaprar halstabletter och ska till vårdcentralen senare idag och se whats wrong with me. Hoppas inte på halsfluss för jag vill inte käka pencillin igen, det suger. Har massa barnfilmer som jag ska se, typ bästa medicinen när man e sjuk. Fast jag kom på att dom kanske inte var så bra eftersom jag har sett dom 5 miljarder gånger så jag ska se om jag får igång voddler skiten, som aldrig verkar funka! :-)
Varje gång jag lyssnar på hiphop blir jag sugen på att rappa och att bara släppa ut hur många låtar som helst! Synd bara att jag aldrig har tid att sätta mig ner några timmar och spela in och mixa.. Och knappt nån inspiration till texter heller.
Lägger in en låt, sveriges utan tvekan bästa undergroundrappare i samma låt, kan det bli bättre?!
Prendel ft. Shazaam & Madeleine - November session!
fridens =)

RSS 2.0