Won't back down

Sitter och dunkar Eminem, och klickar runt på datorn, typ. Vart och hjälpt några med en hemsida, som jag har skött förut men verkar som att dem ska göra det själv nu, lika bra ändå för det verkar inte fungera på min dator.. Eller det funkar, men, jag ids inte ta tag i hur om dom nu ska sköta det? Ni hajjar.
Funderar på en tidig kväll ikväll, måste upp lite tidigare imorgon eftersom vi ska och lussa med klassen för att tjäna in lite pengar, sen ska vi sjunga i kyrkan inför hela skolan, och sen tjäna in lite mer cashilushi.
Satt och såg Så Mycket Bättre reprisen, och jag tycker att det är grymt bra att dom har tagit med Petter, så att han får representera hiphop-sverige och visa att hiphop inte bara är knark och slagsmål, eftersom att han är en helt vanlig svensson, som håller på med hiphop och rap. Såatt, så äre!
Från det ena till det andra, så var konserten med Steelwing, Raubtier och Sabaton sjukt bra! Vet inte om jag redan har skrivit det, men det skadar ju inte att skriva det igen.. Typ. Var värt pengarna iallafall! Här kommer en skönig låt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0